20140409_142236
20140409_140009
OFFERTE

Cable Solutions is een dynamisch bedrijf dat zich voornamelijk richt op de assemblage van allerhande kabels, kabelbomen en stuurstroomkasten. Ook andere mechanische assemblage-werkzaamheden zijn ons niet vreemd.

Daarnaast hebben wij een ruime ervaring in ons vakgebied, waarbij het ontwikkelen en het pro-actief meedenken garant staan om voor u een prijstechnisch aantrekkelijk eindproduct te realiseren. Bij al deze producten staat natuurlijk ook kwaliteit, snelle levering en hoge mate van flexibiliteit van Cable Solutions als prioriteit bovenaan. Dit geldt niet alleen voor het assembleren van een enkelvoudige kabels, maar voor ons gehele portfolio.

Middels onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om alle voorkomende assemblages tot een goed resultaat te brengen. Dit resulteert in een steeds grotere groep vaste klanten.  Ook met u gaan wij graag voor een langdurige samenwerking !

Alle eindproducten worden gefabriceerd in onze eigen productiefaciliteit in Europa. Hier staan een team onder leiding van Nederlandse technici garant voor een hoge efficiëntie en een zeer goede kwaliteit. Ons complete productieteam is zeer ervaren en vanzelfsprekend werken wij met de modernste apparatuur.

Meerdere keren per week verlaat een transport de productie-faciliteit op weg naar een tevreden klant. Ondanks dat wij onze productie grotendeels buiten Nederland hebben ondergebracht kunnen wij gerust stellen dat u op logistiek en kwalitatief gebied geen verschil zult merken in een order van onze con-collega’s en Cablesolutions. Waar u wel verschil zult merken is de prijs.  Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u ook verbazen over de mogelijkheden die Cablesolutions u kan bieden.